Future og Drake fyrer op for ridderrustninger og sværdkamp i ny video – se ‘Wait For U’

Future og Drake fyrer op for ridderrustninger og sværdkamp i ny video – se ‘Wait For U’
Drake i 'Wait For U'-videoen. (Foto: Screenshot/YouTube)

Tilbage i 2020 var Drake og Future klædt ud som skraldemænd og bilmekanikere i videoen til storhittet ‘Life’s Good‘. Det var på en måde ret befriende at se en hiphopvideo, hvor hovedpersonerne var helt almindelige arbejdsmænd.

Men i deres seneste fællesvideo går de to stjerner en helt anden vej.

Der er nemlig dømt fuld ridderfilm i billedsiden til ‘Wait For U’ fra Futures seneste album ‘I Never Liked You’. Vi følger Atlanta-rapperen, som er en »toxic king«, der vist ikke engang rigtig er interesseret i prinsessen og det halve kongerige. I stedet er han og Drake involveret i diverse sværdkampe, og bruger også en del tid på at drikke vin af gyldne pokaler.

Drake er desuden involveret i en helt ‘Game of Thrones’-agtig tvekampsscene i en skov, hvor han (gisp!) ender med at blive reddet af kvinden, han prøver at befrie.

‘Wait For U’ er i øvrigt ikke den eneste musikvideo Future for nylig har lavet med en anden verdensstjerne. For en uges tid siden udgav han således ‘Keep It Burnin’ sammen med Kanye West.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af