Drake og Future leger skraldemænd og bilmekanikere i video til den nye single ‘Life Is Good’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drake og Future har en lang historie sammen. De her begge gæstet på hinandens album, udgivet enkelstående fællessange og i 2015 – midt i Futures storhedstid – lavede de endda et helt mixtape sammen i form af ‘What a Time to Be Alive’.

Nu har de to rappere fra henholdsvis Toronto og Atlanta igen slået sig sammen på singlen ‘Life Is Good’, der er en spøjs størrelse. Det er et nummer, hvor beatet er ret minimalistisk, hvilket sætter de to rappere i centrum.

Samtidig er ‘Life Is Good’ næsten to korte sange i én – første halvdel har sit eget beat og er i princippet en skitse af en Drake-sang, mens Future tager over cirka halvvejs igennem.

Videoen er til gengæld lige så overambitiøs som sangen er underspillet. Future og Drake leger blandt andet skraldemænd, bilmekanikere og tjenere på en fastfoodrestaurant, mens 21 Savage og Lil Yachty dukker op som gæster.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af