Drake og Future slår sig atter sammen på nyt track – se videoen til ’Used To This’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Både Drake og Future har cementeret sig som yderst produktive herrer i hiphop-spillet på det seneste. På under to år har Future spyttet en strøm af udgivelser ud, ligesom Drake nåede at dele både ’If You’re Reading This, It’s Too Late’ og det storstreamede album ’Views’ i samme periode. Også et fælles udspil, ’What A Time To Be Alive’, blev vi beriget med i 2015.

De nye favoritlegekammerater har dog stadig mere samvirkende materiale, hvor det kommer fra. Det udmønter sig nu i det splinternye Future-nummer ’Used To This’, der lander sammen med en musikvideo og altså har Drake med som gæst.

Tracket er fremstillet af Atlanta-produceren Zaytoven – som høres tydeligt i hans patenterede, nærmest klokkeagtige pianolyd – og billedsiden foregår på en fodboldbane med et væld af letpåklædte hunkøn. Det nye samarbejde er muligvis afstedkommet fra Drakes verserende Summer Sixteen-turné, der har Future på plakaten som support.

Drake har dertil lovet endnu et projekt med titlen ’More Life’ til december og vil kunne opleves under danske faner til marts næste år, når han gæster Royal Arena.

Læs også: Kid Cudi-beefen fortsætter: Kanye afsløret som producer af Drakes diss-track, ‘Two Birds, One Stone’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af