Harry Styles forpligter sig til at donere én million dollar til kampagne for våbensikkerhed i USA

Harry Styles forpligter sig til at donere én million dollar til kampagne for våbensikkerhed i USA
Harry Styles. (Foto: Helene Pambrun)

Harry Styles er en af mange musikere, der har advokeret for våbenkontrol og -sikkerhed i kølvandet på det tragiske skoleskyderi ved Robb Elementary School i Uvalde, Texas, sidste uge.

19 børn og to lærere blev dræbt under skyderiet, der fandt sted i tirsdags, hvilket nu har fået Harry Styles til at forpligte sig til at donere én million dollar til kampagnen for våbensikkerhed ‘Everytown for Gun Safety Support Fund’.

»Jeg har – sammen med alle jer – været fuldkommen knust over den nylige række af masseskyderier i USA, der kulminerede ved Robb Elementary School i Texas«, skriver Styles på sin Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»På vores nordamerikanske turné vil vi indgå et partnerskab med Everytown, der arbejder for at nedbringe våbenvold, hvor vi donerer for at støtte deres indsats og deler deres anbefalede handlingsforslag«.

Donationen kommer fra overskuddet af Styles’ kommende ‘Love on Tour’-turné i partnerskab med Live Nation.

Musikere som Taylor Swift, Madonna, Olivia Rodrigo og Jack White har også kaldt på en stramning af den amerikanske våbenlovgivning i lyset af skyderiet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af