Harry Styles fortæller, hvorfor han skammede sig over sin seksualitet i tiden med One Direction

Harry Styles fortæller, hvorfor han skammede sig over sin seksualitet i tiden med One Direction
Harry Styles. (Foto: Helene Pambrun)

One Direction var et noget gammeldags boyband på den måde, at medlemmerne helst skulle fremstå renskurede og moralsk uanfægtelige. Det var ikke bad boy-stilen, gruppen gik efter. Harry Styles og co. skulle helst ikke være alt for farlige.

Derfor havde One Direction også klausuler i deres kontrakt – såkaldte cleanliness clauses – der fastslog, at medlemmerne ikke måtte gøre noget, der kunne fremstå usmageligt.

Sådan nogle aftaler gjorde i sin tid Harry Styles’ eget forhold til sex kompliceret, fortæller popstjernen i et interview hos Better Homes and Gardens.

»Jeg skammede mig over det, skammede mig over tanken om, at folk vidste, at jeg havde sex – for slet ikke at tale om, hvem jeg havde sex med«, lyder det blandt andet fra Styles, der lige nu hitter stort med ‘As It Was’.

Han fortæller også om et vendepunkt, da han underskrev sin første kontrakt som soloartist, hvor der ikke indgik nogle lignende adfærdsregulerende klausuler. Det oplevede Styles som så befriende, at han begyndte at græde, fortæller han i interviewet.

Harry Styles’ nye album ‘Harry’s House’ udkommer 20. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af