Jada dykker ned i sit nye album til Soundvenue INPUT – hør nye numre eksklusivt inden udgivelsen

Jada dykker ned i sit nye album til Soundvenue INPUT – hør nye numre eksklusivt inden udgivelsen
Jada. (Foto: Nicolaj Springborg/Soundvenue)

Den 27. maj udgiver en af Danmarks største popstjerner endelig sit andet og længe ventede album.

Men hvad handler Jadas nye album ‘Elements’ egentlig om? Hvorfor er det bygget op om de fire elementer? Og hvordan lyder det?

Alt det (og meget mere!) kan du høre om, når Jada torsdag den 19. maj deltager i en talk til vores nye tredages festival Soundvenue INPUT, der indtager Volume og gården ved Enghavevej 80 i København den 19.-21. maj.

Her vil Jada blive interviewet af radiovært og musikformidler Mads Axelsen og fortælle om processerne, sangskrivningen og følelserne bag det nye album, der følger efter Jadas roste debut ‘I Cry a Lot’ fra 2019.

Helt eksklusivt vil der også blive spillet nye og ikke udgivne numre i højttalerne (altså ikke live), så Jada og Mads Axelsen kan dykke ned i selve musikken og lyden.

»Dette her album er det mest ærlige og tydelige, jeg har lavet indtil nu«, har Jada udtalt om det nye album. Det glæder vi os til at få uddybet til Soundvenue INPUT.

Alle festivalens tre dage er der koncerter både inde i Volume og ude i gården på Enghavevej 80, ligesom der vil være talks inde i Volume og på en mindre scene i gården.

Du kan blandt andet opleve koncerter med Icekiid, Fabräk, Brimheim, Julie Pavon, Noah Carter, Goss, First Hate, Dayyani og Sulka, dj-sets fra Ganger og AV AV AV og talks med skuespilleren Besir Zeciri og instruktøren Jonas Risvig. 

Se det fulde program og køb billetter på Soundvenue.com/INPUT. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Dagsbillet: 150 kr. // Partout: 390 kr.
Se mere og køb billetter på 
Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af