Jadas nye album er ude om få uger: »Det mest ærlige og tydelige, jeg har lavet indtil nu«

Jadas nye album er ude om få uger: »Det mest ærlige og tydelige, jeg har lavet indtil nu«
Jada. (Foto: Nicolaj Springborg/Soundvenue)

Det er snart tre år siden, Jada udgav debutalbummet ‘I Cry A Lot’. Siden har hun drypvis udgivet singler, og spillet en række koncerter. Men et album har vi ikke fået siden, og i interviews har Emilie Molsted, som Jada hedder, talt åbent om, at det har været svært at finde den rette retning til udgivelsen.

Nu er ventetiden dog – næsten – slut. For Jada har netop annonceret, at et album ved navn ‘Elements’ udkommer allerede senere denne måned. Nemlig den 27. maj.

»Dette her album er det mest ærlige og tydelige jeg har lavet indtil nu«, udtaler Jada til Soundvenue. »Jeg glæder mig så meget til at vise det frem og høre om mine fans kan mærke det og genkende sig selv i det, måske. Jeg glæder mig bare til at se det leve i verden«.

Jada har samtidig annonceret albumcoveret på Instagram, og delt en række forskellige videoer, hvor hun repræsenterer de forskellige elementer. Det er, som altid hos Jada, ret så overdådigt, rent visuelt.

Hun har desuden forklaret albumkonceptet på følgende måde via en pressetekst: »Ild repræsenterer transformation, seksualitet, passion og det smertefulde i at noget må brænde op, for at nye ting kan opstå. Luft repræsenterer skift, overgivelse, nye perspektiver. Jord repræsenterer sorg, ens rødder, og livets cyklus. Vand repræsenterer nydelse, styrke og bevægelighed«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af