Kanye Wests nye projekt? McDonald’s-indpakning

Kanye Wests nye projekt? McDonald’s-indpakning
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Vi har efterhånden vænnet os til, at Kanye West elsker at gøre det uventede. Som når han på rimelig uovervejet vis annoncerer en kampagne for at blive USA’s næste præsident. Eller når han vælger at udgive et album eksklusivt på en speciel afspiller, han selv har fået skabt til formålet.

Men angående Yes nyeste projekt må vi alligevel indrømme: Den her havde vi ikke set komme.

Kanye West har nemlig rettet sin opmærksomhed mod fastfoodgiganten McDonald’s. Og det er altså ikke for at lave sådan et Travis Scott-agtigt samarbejde, hvor han får sin egen menu.

Nej, ifølge et opslag på Instagram har Kanye simpelthen redesignet selve burgerkædens indpakning.

»Ye teamer op med den industrielle designer Naoto Fukasawa for at gentænke McDonald’s indpakning«, står der på Instagram, hvor Kanye West har postet et foto af en meget firkantet burgerbeholder.

I en story har han skrevet, at der kommer en ny indpakning til pomfritterne i næste uge.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fastfoodgiganten har endnu ikke bekræftet samarbejdet, men Kanyes kærlighed til kæden går mange år tilbage. Han har før skrevet et helt digt om McDonald’s, og tidligere i år var han også med i en reklame for burgerrestauranten.

Derudover var der selvfølgelig også dengang for ikke så mange måneder siden, hvor Kanye West gik en smule viralt, da han bestilte en ordentligt omgang McD under et besøg i Sverige.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af