På ét særligt punkt minder Kanye Wests nye musikvideo utrolig meget om Kendrick Lamars comeback-video

På ét særligt punkt minder Kanye Wests nye musikvideo utrolig meget om Kendrick Lamars comeback-video
Kanye West. (Foto: Scott Dudelson/FilmMagic)

Det her er alligevel en tilfældighed af de mere mærkværdige.

Vi har netop publiceret en nyhed om, at Kendrick Lamar for alvor er begyndte at varme op til sit femte studiealbum ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ med sangen ‘The Heart Part 5’, hvor rapperen transformeres til Kanye West, Will Smith, O.J. Simpson, Nipsey Hussle, Kobe Bryant og Jussie Smolletts gennem deepfake.

Samme dag som Kendrick Lamar udgiver dén video, er der dog også landet en anden deepfake-musikvideo fra en stor rapstjerne – faktisk en af dem, Lamar forvandles til i ‘The Heart Part 5’-videoen.

Kanye West har således netop udgivet en billedside til ‘Donda’-sangen ‘Life of the Party’, hvor han vækker gamle fotografier til live via deepfake. En serie af unge Kanye West-ansigter rapper teksten gennem en række barndomsbilleder.

André 3000s gæstevers er desværre ikke med i video-versionen – vi ville ellers gerne have set Outkast-medlemmets barndomsbilleder begynde at rappe.

Videoen er udkommet på mors dag, hvilket nok ikke er en tilfældighed, da sangen jo blandt andet hylder Kanye Wests afdøde mor. Men som så ofte hos Kanye blandes det dybt personlige med en forretningsvinkel.

‘Life of the Party’ fungerer således også som reklamevindue for samarbejdet mellem Yeezy Gap og Balenciaga, der også er integreret i videoen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af