Post Malones nye sang beskriver hans had-kærligheds-forhold til alkohol

Post Malones nye sang beskriver hans had-kærligheds-forhold til alkohol
Post Malone. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Alkohol er løsningen på og årsagen til alle livets problemer, har Homer Simpson en gang sagt. Den problematik er også temaet på Post Malones nye nummer ‘Love/Hate Letter to Alcohol’, som han her i weekenden optrådte med i ‘Saturday Night Live’.

Det er i høj grad en sang, der lever op til sin titel: »You’re the reason why I got my ass kicked / but you’re the only way to drown my sadness«, synger Post Malone i omkvædet, mens versene handler om, at han får slået sine tænder ud og vågner op på gulvet.

‘Love/Hate Letter to Alcohol’ vil sandsynligvis være at finde på Post Malones fjerde album, ‘Twelve Carat Toothace’. Så sent som i fredags slap rapperen singlen ‘Cooped Up’, og sidste år udgav han ‘One Right Now’ med The Weeknd og ‘Motley Crew’.

I april bekræftede Post Malone, at albummet udkommer 3. juni – altså en lille måned inden han giver koncert på Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af