Se tidsplanen for dagens hiphopbrag på Red Bulls Distortion-scene – Sivas, Icekiid og mange flere

Se tidsplanen for dagens hiphopbrag på Red Bulls Distortion-scene – Sivas, Icekiid og mange flere
Icekiid på scenen til Soundvenue INPUT. (Foto: Dejan Obretkovic/Soundvenue)

I dag er der Distortion for første gang i tre år, men én ting er ikke, som det plejer. Der er ingen gadefester på Nørrebro i denne omgang, hvilket ellers normalt markerer startskuddet for byfesten.

I stedet er der onsdag lavet to større festivalarealer, såkaldte Distortion X-områder, hvor man kan komme til enten EDM-fest ved Langebro eller opleve et saftigt hiphop-lineup på Red Bulls Ord Mod Ord-scene, der ligger på Vesterbrogade 1. Altså lige ved siden af Rådhuspladsen.

Red Bull-scenen har annonceret en lang række stærke danske navne som Sivas, Icekiid, Fouli, D1ma, Lamin, Xabski og Papito samt krydret lineuppet med de svenske stjerner VC Barre og Adaam. Og nu har de så annonceret den fulde tidsplan for dagens program.

Festlighederne varer fra kl. 16.00 til midnat og starter og slutter med dj-sets. Det er ikke overraskende Icekiid og Sivas, der har de to sidste koncerttider, mens de første livenavne, Iswaal-medlemmerne Xabski og Papito, går på klokken 17.00 og 17.30.

Se tidsplanen her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af