Cardi B’s ‘Hot Shit’-video er landet, og den ligner en superheltefilm

Cardi B’s ‘Hot Shit’-video er landet, og den ligner en superheltefilm
Cardi B i 'Hot Shit'-videoen. (Foto: via YouTube)

Der findes musikvideoer, og så findes der Cardi B-videoer.

New York-rapperen har nemlig gjort det til en vane at levere ekstravagante billedsider til sine sange. Vi har før fået scener, hvor hun ligger på et bord, der består af en nøgen mand (‘Up’), en hær af nøgne dansere (‘Press’) og så selvfølgelig den kontroversielle og overdådige ‘WAP’-video.

Nu er musikvideoen til hendes nye single med Lil Durk og Kanye West udkommet, og ‘Hot Shit’ er hendes muligvis mest avancerede produktion indtil videre.

Cardi B står på toppen af en skyskraber, Lil Durk rapper ovenpå en gigantisk guldskulptur af en kvinde og Kanye…. ja, hvad laver Kanye egentlig lige præcis her?

Han står i fuld maskering foran en motorcykel i et eller andet sci fi-scenarie. Måske er han i rummet? Eller, for at blive i Kanye-terminologi – i himmelen?

Det hele er i hvert fald ret overdådigt. ‘Hot Shit’ dyrker en absurd, overproduceret æstetik; som en superheltefilm der fyrer hele sit budget af på fem minutter. Det er en musikvideo, der nærmest fortjener at du henter nogle popcorn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af