Smukfest-hovednavn aflyser grundet sygdom – erstatning på vej

Smukfest-hovednavn aflyser grundet sygdom – erstatning på vej
Fred Durst fra Limp Bizkit i 2010. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Når Smukfest løber af stablen første uge af august bliver det uden Limp Bizkit på programmet.

Bandet med Fred Durst i front har aflyst hele deres europaturné, da Durst er blevet rådet til det af sin læge efter nogle uventede testresultater. Det skriver bandet på deres hjemmeside. Det fremgår ikke, hvad han fejler.

Aflysningen går også ud over den planlagte koncert på Smukfest 3. august, hvilket nu gør, at Smukfest skal finde et alternativ. På festivalens hjemmeside udtaler booker Mikkel Xavier, at de arbejder på at finde en erstatning.

Mange venter fortsat i spænding på, om Justin Bieber vil lægge vejen forbi festivalen. Han har tidligere aflyst en stor del af sin nordamerikanske turné på grund af ansigtslammelse, men ifølge Smukfest er han i bedring.

Festivalen regner derfor med, at Bieber giver koncert i Skanderborg som planlagt.

Smukfest løber fra 31. juli til 7. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af