Takket være ‘Stranger Things’: 35 år gammel Metallica-sang hitter nu mere end den gjorde i 80’erne

Takket være ‘Stranger Things’: 35 år gammel Metallica-sang hitter nu mere end den gjorde i 80’erne
Joseph Quinn i 'Stranger Things' sæson 4 (Foto: Netflix)

Først var det ‘Running Up That Hill’.

Kate Bush-klassikeren fik som bekendt nyt liv efter at den spillede en central rolle i fjerde sæson af ‘Stranger Things’, og endte med at opnå højere hitlisteplaceringer end under sin oprindelige udgivelse i 1985.

Nu er turen så kommet til ‘Master of Puppets’.

Metallica-sangen soundtrackede en ret så episk scene, hvor karakteren Eddie Munson ligefrem optrådte med sangen på guitar på toppen af sin trailer. Bandet har siden kommenteret, at de er »mere end psyched« over at være blevet inkluderet i serien.

Det forstår man godt. Dels var scenen nemlig virkelig flot lavet – dels kan man ikke købe den slags opmærksomhed, som en markant placering i ‘Stranger Things’-giver.

Ligesom det skete med ‘Running Up That Hill’, er ‘Master of Puppets’ nemlig nu begyndt at kravle op ad hitlisterne. Sangen ligger lige nu nummer 40 i USA, hvilket er højere, end den nogensinde nåede op i firserne. Den ligger samtidig nummer 23 på den britiske hitliste, hvilket også er rekord for sangen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af