Usher deler nyt om Justin Biebers helbred efter ansigtslammelse

Usher deler nyt om Justin Biebers helbred efter ansigtslammelse
Justin Bieber. (Foto: Mary Ellen Matthews)

Der har været stille fra Justin Biebers side, siden han sidste måned annoncerede, at han var blevet ramt af Ramsay Hunts-syndrom, som forårsagede lammelse i hans ansigt.

Verdensstjernen var efterfølgende nødt til at aflyse sin nordamerikanske turné, mens han kommer sig. Hans europæiske fans venter derfor i spænding på, om hans planlagte turné i slutningen af juli vil fortsætte som planlagt.

Ifølge Biebers mangeårige ven Usher, der var med til at opdage ham, da han endnu var en purung YouTube-stjerne, er Bieber i bedring. I et interview med Extra (via Complex) fortæller Usher, at han mødtes med Bieber under en ferie, og at han »har det fremragende«.

Han uddyber: »Som kunstnere tror jeg, at vi alle gennemgår ting, som folk ikke nødvendigvis forstår. Vi lever et liv, som kommer med et stort pres. Jeg mener, at han åbenlyst har taget verden med på en rejse. Og den rejse er jeg glad for, at jeg var en del af fra begyndelsen, og at jeg i dag stadig er en del af den som ven«.

»Jeg synes, at uanset hvad han gennemgår lige nu, så er det faktisk helt fantastisk at se, at han bliver støttet af sine fans og sin familie«, afslutter Usher.

Justin Bieber skal efter planen spille på Smukfest i Skanderborg 3. august. Hans europaturné er sat til at begynde i Italien 31. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af