Dr. Dre fortæller, at han for halvandet år siden var døden nær: »Jeg havde ingen anelse om, at det var så alvorligt«

Dr. Dre fortæller, at han for halvandet år siden var døden nær: »Jeg havde ingen anelse om, at det var så alvorligt«
Dr. Dre på scenen til Super Bowl i februar. (Foto: Kevin C. Cox/Getty Images)

Under en nylig optræden i fitness-podcasten ‘Workout the Doubt’ fortalte Dr. Dre, at han rent faktisk var døden nær grundet et aneurisme i hjernen.

Et aneurisme er en udvidet eller udposet pulsåre, og dette var altså skyld i, at Dr. Dre i januar 2021 var hospitalsindlagt i to uger.

»Jeg var på Cedars-Sinai Hospital, og på grund af covid tillod de ikke nogen at komme på besøg – hverken gæster, familie eller noget i den stil. De endte dog med alligevel at give min familie lov til at besøge mig. Jeg fandt senere ud af, at hospitalet havde ringet til dem, så de kunne komme og sige deres endelige afsked, for de (lægerne, red.) troede, at jeg var outta here«, fortæller Dr. Dre i podcasten.

»Jeg havde ingen anelse om, at det var så alvorligt, da jeg så min mor, min søster og dem allesammen i lokalet. For ingen fortalte mig (hvor alvorlig aneurismen var, red.) – jeg havde ingen anelse«.

Dre fortæller endvidere i podcasten, at han lå på intensiv i to uger, hvor han en gang i timen blev vækket for at få foretaget prøver, hvor han eksempelvis skulle demonstrere, at han var i stand til at røre sin næse og gnubbe sin hæl mod læggen. Dre selv sammenligner det med tests for at afgøre, om folk er ædru.

Consequence rapporterer, at forløbet startede 4. januar 2021, og at rapporter fra dengang erklærede, at hans tilstand var »stabil og klar«. 6. januar skrev Dre selv på Instagram, at det gik godt, og at han snart ville være ude af hospitalet – men åbenbart gik der lige lidt længere tid, end han først havde troet.

I år imponerede Dr. Dre til årets Super Bowl Halftime Show side om side med blandt andre Snoop Dogg, Eminem og Kendrick Lamar.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Diverse Mentality (@diversementality)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af