Hør Britney Spears’ første sang i seks år – samarbejde med Elton John

Hør Britney Spears’ første sang i seks år – samarbejde med Elton John
Britney Spears og Elton John, 2013. (Foto: Michael Kovac/Getty Images)

Britney Spears er tilbage. For første gang i seks år får vi en nyindspillet sang fra popstjernen.

Jovist, der er udkommet et par remixes, og i 2020 udkom en deluxe-udgave af 2016-albummet ‘Glory’, hvor nogle sange fra ‘Glory’-indspilningerne udkom som bonustracks.

Men det her altså første gang med helt nye Spears-vokaler i seks år. Og ikke nok med det: Det er jo også hendes første nye sang, siden hun blev befriet fra sit 13 år lange værgemål.

Det er dog ikke kun Britney Spears, der optræder på sangen ‘Hold Me Closer’.

Som annonceret er det nemlig et samarbejde med Elton John, der den seneste tid har hittet stort med ‘Cold Heart’, hvor han samarbejder med Dua Lipa og producertrioen Pnau.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Hold Me Closer’ er på mange måder en slags åndelig fortsættelse til ‘Cold Heart’.

Hvor ‘Cold Heart’ primært var bygget over Elton John-klassikeren ‘Rocket Man’, er ‘Hold Me Closer’ bygget over 1972-skæringen ‘Tiny Dancer’. Og hvor ‘Cold Heart’ også inkorporerede bidder af knap så kendte Elton John-sange, byder ‘Hold Me Closer’ også på en bid af den knap så kendte John-sang ‘The One’ fra 1991.

Og ligesom ‘Cold Heart’ er det her jo en disco-dansabel sang, hvor Elton John synger duet med en kvindelig popstjerne.

På Twitter skriver Britney Spears følgende om sangen: »Okie dokie… min første sang i seks år! Det er rimelig cool, at jeg synger den med en af vor tids mest klassiske herrer: Elton John! Jeg er ret overvældet. Det er stort for mig! Jeg mediterer mere og lærer, at mit rum er værdifuldt og kostbart«.

Hun skriver endvidere: »Jeg er ved at lære, at hver dag er en ren tavle, jeg prøver at være en bedre person og gøre, hvad der gør mig lykkelig… ja, jeg vælger lykke i dag. Jeg fortæller mig selv hver dag, at jeg skal give slip på smerten og bitterheden; at jeg skal tilgive mig selv og andre for hvad der har gjort ondt«.

»Jeg vil være frygtløs, som da jeg var yngre, og jeg vil ikke være så bange for at være frygtløs. Jeg beder til, at Helligånden er ægte, og jeg håber, at den ånd også følger mine børn! Ja… jeg vælger lykke og glæde i dag«, lyder det på Britney Spears’ Twitter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af