Elton John får besøg af Britney Spears på nyfortolkning af ‘Tiny Dancer’ – hør smagsprøve

Elton John får besøg af Britney Spears på nyfortolkning af ‘Tiny Dancer’ – hør smagsprøve
Britney Spears og Elton John, 2013. (Foto: Michael Kovac/Getty Images)

Gamle hits har været over det hele i år.

Ikke alene har ‘Something In the Way’, ‘Master of Puppets’ og ‘Running Up That Hill’ kæmpet sig tilbage på hitlisterne takket være stærke placeringer i ‘The Batman’ og ‘Stranger Things’. Elton John har også fået masser af airplay med Dua Lipa- og Pnau-samarbejdet ‘Cold Heart’, der er et mashup af de gamle Elton John-sange ‘Rocket Man’, ‘Sacrifice’, ‘Kiss the Bride’ og ‘Where’s the Shoorah?’.

Elton John fortsætter umiddelbart, hvor ‘Cold Heart’ slap. For hans næste udspil er endnu en sang bygget over et af hans gamle hits, og ligesom med ‘Cold Heart’ får den et dance-beat og vokalbidrag fra en kvindelig popstjerne.

Den kommende single hedder ‘Hold Me Closer’ og er bygget over det 50 år gamle hit ‘Tiny Dancer’ – denne gang med Britney Spears som gæst. Sangen udkommer officielt på fredag den 26. august.

The U.S. Sun rapporterer desuden, at ligesom hvordan ‘Cold Heart’ inkorporerer andre Elton John-sange end blot ‘Rocket Man’, vil ‘Hold Me Closer’ indeholde samples fra en håndfuld andre Elton-tracks, herunder 1992-sangen ‘The One’.

Det er dog ikke kun John, der er værd at zoome ind på her. Det er jo også bemærkelsesværdigt, at det er Britney Spears’ første sang i seks år. Og dermed er det også de første nye toner, vi får fra hende siden ‘Free Britney’-bevægelsen og den medfølgende afslutning på hendes 13 år lange værgemål. Det er altså første mulighed for at høre en sang af en befriet Britney.

Du kan høre en kort bid af samarbejdet nedenfor i en TikTok, som Sir Elton John har delt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af