Jay-Z og Beyoncé fik en lille privatkoncert af Kendrick Lamar her i weekenden

Jay-Z og Beyoncé fik en lille privatkoncert af Kendrick Lamar her i weekenden
Kendrick Lamar. (Foto: Samir Hussein/Getty Images)

For tiden er Kendrick Lamar på en større turné, hvor han blandt andet spiller sangene fra dette års ‘Mr. Morale & The Big Steppers’.

I lørdags nåede turnéen til New York, hvor rapperen gav en stadionkoncert. Men efter det officielle show kom den sande VIP-optræden.

Sitet HipHopDX rapporterer nemlig, at Kendrick samme aften spillede en intimkoncert i den eksklusive klub Dumbo House. Her fik et lille selskab, der inkluderede Beyoncé og Jay-Z, en privatkoncert af Compton-rapperen.

Under sin optræden takkede Kendrick Lamar desuden Jay-Z for at lade ham bruge linjen »I do this for my culture« på sangen ‘The Heart Part 5’. Linjen er oprindeligt fra Jay-Z’s Kanye West-producerede hit ‘Izzo (H.O.V.A.)’ fra 2001.

»Tak for at du clearede den motherfucking linje«, kan man høre Kendrick Lamar sige i en video fra showet, som hans manager Dave Free har delt på sin Instagram Story. »Du har aldrig krævet betaling for en motherfucking linje, det sætter jeg virkelig pris på«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af