Kanye West er meget vred på Adidas

Kanye West er meget vred på Adidas
Kanye West. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Kanye West har været ret stille henover sommeren. I modsætning til starten af året, hvor der næsten dagligt kom nye, kontroversielle udmeldinger fra rapperen, har han tilsyneladende trukket sig lidt tilbage.

Når Kanye en sjælden gang alligevel har ytret offentlige kommentarer, har det blandt andet været for at brokke sig over samarbejdspartneren Adidas, som han laver sit succesfulde Yeezy-brand med. Kanye anklagede dem blandt andet for at lave kopier af Yeezy-sandaler tilbage i juni.

Nu har Kanye West endnu engang udtrykt sin frustration over Adidas i en besked, han har sendt direkte til Complex via Instagram. Mediet har efterfølgende delt beskeden offentligt.

Her anklager Kanye blandt andet Adidas for at »opfinde Yeezy Day uden min godkendelse« – altså med reference til en årlig begivenhed, hvor der kommer nye Yeezy-ting. Ifølge Kanye har Adidas desuden genudgivet tidligere skomodeller uden hans accept.

Det ser altså ud til, at forholdet mellem Kanye og Adidas fortsat bliver værre og værre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af