Phlake er blevet signet på Idris Elbas pladeselskab – hør ny single med engelsk rapper

Phlake er blevet signet på Idris Elbas pladeselskab – hør ny single med engelsk rapper
Phlake og rapperen Che Lingo. (Foto: Victoria Mørck Madsen/PR)

Jep, den er god nok: Skuespilleren Idris Elba, der har spillet alt fra Nelson Mandela til Thors gudemakker Heimdall til Stringer Bell i ‘The Wire’, har simpelthen signet Phlake til sit pladeselskab 7Wallace, som han har haft siden 2015.

Men hvordan i alverden bliver en dansk r’n’b-duo lige signet af Idris Elba, spørger du måske? Det var i hvert fald vores første tanke. Så vi fik Phlake til at forklare, hvordan det hele kom i stand.

Det viser sig, at kontakten opstod via den nye single ‘Bitter’, der er udkommet i dag. Inden udgivelsen fandt sangen nemlig ad omveje frem til en rapper fra London ved navn Che Lingo.

»’Bitter’ handler om at afslutte en relation og den bitterhed, det kan føre med sig. Da Che Lingo blev præsenteret for nummeret gennem vores management, var han netop selv gået igennem nogle hændelser, der gjorde, at han kunne relatere til sangen«, fortæller Phlakes Jonathan Elkær til Soundvenue.

»Da vi modtog versionen med hans vers på, kunne vi tydeligt mærke nerven og oprigtigheden i hans tekst og levering«, fortsætter han.

Che Lingo – der i juli spillede på Roskilde Festival – viste sig at være under kontrakt hos 7Wallace, og efter samarbejdet om ‘Bitter’ dykkede pladeselskabschefen Idris Elba ned i Phlakes bagkatalog. Han kunne lide, hvad han hørte. Faktisk så meget, at han forelskede sig i den danske duo og signede dem til en international pladekontrakt.

Så nu er Phlake simpelthen i stald hos den verdenskendte skuespiller, og 7Wallace har udgivet Che Lingo-samarbejdet ‘Bitter’. Det har danskerne det, forståeligt nok, rimelig vildt over.

Mads Bo fra Phlake fortæller: »Det er en kæmpe ting for os at blive signet til et udenlandsk label. Vi har været tæt på før, men det er aldrig lykkedes. Da muligheden opstod igennem vores collab med Che Lingo, blev vi selvfølgelig smigret. Vi blev også lidt overraskede, da vi fandt ud af, at det var Idris Elba, der står i spidsen for det pladeselskab, der var interesseret i vores musik«.

Det danske pladeselskab No3 udgiver stadig Phlake i Skandinavien, mens 7Wallace kommer til at udgive den danske duos kommende album i resten af verden.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af