Premiere: Du har set Felix E. spille trommer for landets største popstjerner – nu er han selv i fokus

Premiere: Du har set Felix E. spille trommer for landets største popstjerner – nu er han selv i fokus
Felix E. (Foto: PR)

Hvis du så Drew Sycamore åbne Orange Scene i år, lagde du måske mærke til den animerede mand bag trommesættet.

Han hedder Felix Ewert, og så du ham ikke på Orange, er der faktisk ret gode chancer for, at du er stødt på ham andetsteds.

Ewert er nemlig en af landets mest markante (og livlige) trommeslagere, og live har han spillet for en voldsomt imponerende liste af popstjerner som Andreas Odbjeg, Alex Vargas, Nik & Jay, Coco O. og mange, mange flere.

Men i 2022 var det tid til noget nyt for Felix Ewert. Det var tid til, at han selv skulle være helt i fokus.

Derfor har han lanceret soloprojektet Felix E., der i juni udgav debutsinglen ‘Touch Me’.

Nu er tiden kommet til single nummer to, og ‘Good Intentions’ er en skarp og virkelig catchy omgang electropop med referencer til både MGMT’s eufori og 80’ernes svulstige synthpop. Selvfølgelig med lidt trommelir i introen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge en pressemeddelelse er ‘Good Intentions’ en personlig historie om misforståelser og jalousi i et tumultarisk parforhold.

»Jeg havde i lang tid været i et on and-off forhold, hvor vi begge hverken kunne give slip eller give os hen. ‘Good Intentions’ er et forsøg på at fortælle historien fra den anden persons synsvinkel. Et forsøg på at forstå vores situation bedre i håb om at løse den, så vi kunne ende sammen«, udtaler Felix E. i presseteksten.

Felix E. er signet på Mattias Kolstrup og Drew Sycamores pladeselskab Fickle Binge Record.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af