Premiere: Joyce mindes en magisk dag på Roskilde Festival

Premiere: Joyce mindes en magisk dag på Roskilde Festival
Stilhed før (Roskilde)-stormen. (Foto: Screenshot/YouTube)

Joyce er en del af Generation Corona. Det danske rockband udgav deres fremragende debutalbum ‘Formskifter’ i juni 2020, men pandemien fik sat en stopper for gruppens liveudfoldelser.

Joyce var rent faktisk booket til at spille på Roskilde Festival i 2020, så forløsningen har været total, da de i år endelig fik lov til at spille på Dyrskuepladsen. Og så var de endda blevet opgraderet i mellemtiden – fra en plads i vækstlagsprogrammet til en nattekoncert på selveste Avalon.

Dén magiske dag er nu blevet foreviget i den officielle musikvideo til ‘Se mig’ fra Joyces andet album ‘Elsk mig’, der udkom tidligere i 2022.

Her følger vi Joyce hele dagen: Fra deres ankomst i solskinnet til billeder backstage efter koncerten, hvor frontmand Sebastian Wegener virker overvældet af oplevelsen.

Musikvideoen er filmet og klippet af Oskar Dahl og Sean Collin Rusike og indeholder også klip fra en ‘Elsk mig’-campfest, der fungerede som opvarmning til koncerten.

Både ‘Elsk mig’ og ‘Se mig’ var med på Soundvenues halvårslister over de bedste danske album og sange fra 2022 indtil videre. Joyce spiller i oktober og november syv koncerter rundt om i Danmark.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af