Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Four Tet-remix løfter Ellie Goulding-popsang til nye højder

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Four Tet-remix løfter Ellie Goulding-popsang til nye højder
Ellie Goulding. (Foto: Universal Music Group)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Ellie Goulding ‘Easy Lover (Four Tet Remix)’

Ellie Gouldings oprindelige ‘Easy Lover’ fra juli er en ret gennemsnitlig popsang, der søger efter samme 80’er-nostalgiske gnist som Miley Cyrus’ pragtfulde ‘Plastic Hearts’-album, men uden samme bid. Et undervældende Big Sean-vers gør ikke sangen mere ophidsende.

Goulding har ellers tidligere vist, at hun er fuldt ud i stand til at kreere drøngode, fremadsynede popsange – tænk blot tilbage på den ti år gamle popperle ‘Lights’. Desværre er det længe siden, hun har skabt noget af den kaliber.

Netop derfor er det opsigtsvækkende, hvor god ‘Easy Lover’ bliver, når man får en anden, mere eventyrlysten og vovet producer ind over. Den progressive trance-produktion fra Four Tet løfter sangen til et helt andet niveau.

Intensiteten i sangen føles nu akut og vigtig i en grad, som ikke var tilfældet før, og via remixet bliver man også mindet om, at Ellie Gouldings luftige vokal er rigtig unik, spacy og nærmest lyder som noget fra et andet univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Rina Sawayama ‘Phantom’

Kan du huske de episke power ballader fra 90’erne? En næsten uddød kunstart, som Sawayama vækker til live med bragende vokal og melodramatisk guitar. Singlen stammer fra det kommende album ‘Hold the Girl’ (16. september).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Magdalena Bay ‘All You Do’

Sidste år bragede Magdalena Bay frem med albummet ‘Mercurial World’, der nærmest var den perfekte popindkapsling af Generation Z.

Nu er de på vej med en 28 sange lang deluxe-udgave (ude 23. september), hvor de sigter efter et lige så godt flow som på det oprindelige album. Vi tør ikke sige, om det er muligt, men denne forsmag lover i hvert fald, at der stadig er masser af gode sange på lager.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Laura Ziani ‘Speaking Closely’

Cellist, sanger, sangskriver og komponist Laura Ziani har netop imponeret med artpop-debutalbummet ‘Breathwork’. Det støvede celloensemble på ‘Speaking Closely’ er med til at gøre sangen til et af højdepunkterne, og når vi når det eskalerende klimaks, er det svært ikke at føle sig bevæget.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Fauness ‘Mystery’

Indiepopkunstneren Fauness har de seneste år udgivet en stribe af fremragende ep’er, men disse dage gør hun klar til et debutalbum med den ejendommelige titel ‘The Golden Ass’. ‘Mystery’ er første single derfra, og det er en af den slags funklende popsange, man meget let bliver tryllebundet af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Alice Boman feat. Perfume Genius ‘Feels Like a Dream’

Den svenske singer/songwriter Alice Boman får besøg af artpop-ekvilibristen Perfume Genius på denne ømme duet, der peger frem mod Bomans nye album ‘The Space Between’ (21. oktober).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lil Tjay ‘Beat the Odds’

Lil Tjay har for nylig overlevet at blive skudt syv gange, og det reflekterer rapperen over på denne vemodige, men også taknemmelige sang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. BB feat. 9/9 & Jahni ‘Lights’

Engelske BB har de seneste måneder haft stor succes som produceren bag rapperen Sainté, men han kan også i egen ret – det viser han med singlen ‘Lights’. Her får han ganske vist besøg af de to vokalister 9/9 og Jahni, men han fordrejer deres stemmer så meget, at de nærmest bliver instrumenter i beatet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Whitney ‘Memory’

Whitney har udgivet dobbeltsinglen ‘Memory’/’County Lines’, og vi er især vilde med den yachtrock-klingende a-side, der må være en af deres mest poppede og skarpe sange til dato. Duoens nye album ‘Spark’ udkommer 16. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Palm ‘Parable Lickers’

Palm er et unikum på den internationale musikscene. Få formår som dem at blande mathrocket kaos med indiepoppet tænksomhed. Den 14. oktober udgiver de albummet ‘Nicks and Grazes’, og med sange som den skæve, let calypso-influerede ‘Parable Lickers’ er det svært ikke at se frem til, hvilke løjerlige idiosynkrasier de mon bevæger sig ud i denne gang.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af