Willow kommenterer faren Will Smiths Oscar-lussing

Willow kommenterer faren Will Smiths Oscar-lussing
Willow. (Foto: PR.)

Det må være lidt af et chok, når ens far pludselig løber op på Oscar-scenen og stikker Chris Rock en lussing. Især når alt ellers tydede på, at det ville blive en aften, der skulle krone hans karriere med en af de eftertragtede gyldne statuetter.

Det skulle man i hvert fald tro. Men i et nyt interview hos Billboard fortæller Willow Smith – Will Smith datter – at skandalen ikke rystede hende »lige så meget som mine indre dæmoner gør«.

Willow Smith, der har gang i en succesfuld musikkarriere, hvor hun bruger sit fornavn som kunstnernavn, beskriver sin reaktion på Oscar-lussingen med disse ord:

»Jeg ser hele min familie som menneskelig og accepterer dem for deres menneskelighed. På grund af den position, vi er i, bliver vores menneskelighed ikke accepteret, og vi forventes at opføre os på en måde, der ikke er forenlig med et sundt menneskeligt liv og som ikke er forenlig med at være ærlig«.

Will Smith selv har for nylig undskyldt til Chris Rock og blandt andet udtalt: »Jeg er her, når du er klar til at snakke«.

Willow Smiths næste album, ‘Copingmechanism’, udkommer 23. september, og i fredags landede singlen ‘Hover Like A Goddess’. Tidligere i år har hun samarbejdet med store navne som Machine Gun Kelly (‘Emo Girl’) og Camilla Cabello (‘Psychofreak’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af