Zar Paulo har ændret og genudgivet deres gennembrudssang

Zar Paulo har ændret og genudgivet deres gennembrudssang
Zar Paulo. (Foto: PR)

Zar Paulo har været land og rige rundt, siden de udgav en af 2020’s allerbedste danske sange med gennembrudssinglen ‘Stop Believing’.

Den sang har de selvfølgelig spillet til mangt en koncert – til tider med brækket fod – og på landevejen har nummeret løbende skiftet en smule form.

Det er der som sådan ikke den store historie i. Det sker vel for mange bands, at musikken ændrer sig i en livesetting, så den lige kan tilpasses den givne situation.

Det mere uortodokse i denne Zar Paulo-historie er, at det danske bands nye udgave af ‘Stop Believing’ er blevet indspillet og udgivet, mens den gamle udgave retroaktivt har fået titlen ‘Stop Believing – beta version’ på alle streamingtjenester.

»Vi elsker den oprindelige version, og vi har haft nogle helt vilde oplevelser, når vi har spillet den live. Vi er et andet sted i dag som band, og sangen er med tiden blevet justeret til vores koncerter, og det har givet os lyst til at åbne de gamle spor«, fortæller Zar Paulo-forsanger Emil Vammen i en pressemeddelelse.

»Der var ikke så mange, der lyttede til vores musik dengang, så vi synes, den (‘Stop Believing’, red.) fortjener en chance til«, lyder det et andet sted i pressemeddelelsen.

Selv om ‘Stop Believing’ gav genklang dengang i 2020, skulle man vente helt til januar 2022 for at høre deres næste single, ‘Klap for fædrelandet’, der (fortjent) løftede interessen for Zar Paulo til hidtil uanede højder. Så nu får ‘Stop Believing’ altså lige en tur mere i møllen.

Den nye udgave, der kan høres nederst, er et helt minut kortere end originalen … sorry, vi mener ‘beta-versionen’.

Ud over længden er der faktisk rigtig mange ændringer, som man ikke nødvendigvis lægger mærke til med det samme. Derfor er det heldigt, at Zar Paulo har lavet en handy lille guidevideo, hvor de viser seeren, hvordan den nye udgave adskiller sig fra version 1.0.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af