Dr. Dre har et råd til Rihanna forud for hendes Super Bowl-show

Dr. Dre har et råd til Rihanna forud for hendes Super Bowl-show
Dr. Dre til Super Bowl. (Foto: Kevin C. Cox/Getty Images)

Det bliver ikke meget større end Super Bowl. Det stort anlagte halvlegsshow bliver set af millioner og atter millioner, og minikoncerten er nok det ypperste udstillingsvindue for en musiker i USA.

I går blev det afsløret, at Rihanna skal spille til næste års Super Bowl-halvlegsshow, og popstjernen har allerede fået et par gode råd af Dr. Dre, der jo stod for dette års allerede legendariske show.

»Hun har muligheden for at blæse os alle omkuld. Jeg ved, vi satte barren meget højt«, lyder det beskedent fra produceren i et radiointerview hos Apple Music 1. Hvorefter han altså har nogle tips til Rihanna:

»Hav de rigtige folk omkring dig og hav det sjovt. Det er det, det handler om: At sørge for at have de rigtige kreative folk omkring sig. Måske burde hun tale med nogle af de folk, vi brugte til vores show«, siger Dr. Dre.

Der er vist en, der er blevet lidt høj i hatten efter dette års Super Bowl-succes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af