Drake og 50 Cent har begge kommenteret Kanye Wests seneste Instagram-udfald

Drake og 50 Cent har begge kommenteret Kanye Wests seneste Instagram-udfald
Kanye West og Drake. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images / PR)

Det er svært at vide, hvad man skal tænke om Kanye Wests seneste Instagram-angreb, hvor han tilsviner Yeezy-samarbejdspartneren Adidas.

Har Ye, som han jo hedder nu, en legitim sag mod den tyske gigant, eller er hans (ofte personlige) angreb endnu et tegn på, at rapperen er ude af kontrol – som tidligere i år, hvor han cybermobbede Pete Davidson på grov vis?

Det kan være svært at vurdere på afstand, men nu har to af den kontroversielle kunstners rapstjernekollegaer – og tidligere fjender – reageret på den seneste tids kaos i Kanye-land.

Rapperens gamle nemesis 50 Cent har således delt et Instagram-opslag, hvor Kanye tilsyneladende hævder, at Kim Kardashian har »meget mere diarré end en normal person«. 50 Cent kritiserer opslaget (»Hvad fik dig til at gøre det her?«), hvilket måske virker forståeligt nok.

Der er bare ét problem: Instagram-postet er fake. Hvilket Kanye også har påpeget i kommentarsporet: »Jeg har ikke skrevet det, bro«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den situation viser i virkeligheden meget godt, hvor hurtigt sandheden forsvinder i de her betændte situationer. Fordi Kanye tit sletter sine opslag kort efter, at han har postet dem, er det ofte svært at vurdere, hvad der er rigtige Kanye-opslag, og hvad der er forfalskninger. 50 Cent faldt tydeligvis for et fake-post.

En anden af Kanyes venner (eller er de mon fjender for tiden?), Drake, har taget lidt lettere på det hele.

Den canadiske rapstjerne skulle for nylig tale til et event hos Nike, og her kunne han ikke dy sig for at gøre lidt grin med det gigantiske kaos hos konkurrenterne fra Adidas.

»Bare for at sætte tingene i perspektiv: Adidas har Kanye… tror jeg. Hos Nike har vi LeBron James, Kevin Durant, Giannis, Michael Jordan, og en af de mest kreative mennesker nogensinde, Virgil Abloh. Rest in peace«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af