Lamins nye album er ude allerede i morgen – se tracklisten

Lamins nye album er ude allerede i morgen – se tracklisten
Lamin. (Foto: PR)

I løbet af det seneste års tid er Lamin gået fra at være et lovende talent til at blive en decideret rapstjerne.

Han har hittet stort med ep’en ‘Ny agenda’ med Artigeardit samt udgivet solosinglerne ‘Æstetisk’, ‘Window’ og ‘Gode dage, gode drinks’ – sidstnævnte ligger i skrivende stund i de øverste luftlag på Spotify-hitlisten. Derudover har Lamin etableret sig som et stærkt livenavn og blandt andet spillet en imponerende koncert på Roskilde Festival.

Nu skal den stærke stime krones med et album ved navn ‘Kronisk skeptisk’, der udkommer allerede i morgen fredag. Det har Lamin annonceret på Instagram, hvor han også deler albummets trackliste, der byder på en ret interessant samling gæster.

Tracklisten afslører således, at albummet byder på numre med rapstjerner som Kesi, Benny Jamz og Icekiid. Derudover er der også sange med det helt unge r’n’b-talent Giift samt Lamins faste turné-hypeman Jeff3.

‘Kronisk skeptisk’ følger efter Lamins debutalbum ‘Hvad ved de om Lams’, der udkom i juni 2021.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af