Premiere: Mina Okabe har lavet den perfekte sang til efterårets regnfulde melankoli

Sangen hedder slet og ret 'Rain'. Så kan du jo selv lægge to og to sammen.
Premiere: Mina Okabe har lavet den perfekte sang til efterårets regnfulde melankoli
Mina Okabe. (Foto: PR)

Sommeren er forbi, blæsten suser, og fleecevesten skal atter findes frem fra skabet.

Ja, efterårets triste virkelighed har indfundet sig, og det skal kroppen som altid lige vænne sig til. Efterårsblues er en ting.

I sådan nogle situationer kan man altid søge mod musikken, og så er det jo heldigt, at Mina Okabe har lavet den perfekte sang til den indeværende årstids regnfulde melankoli.

Singlen hedder slet og ret ‘Rain’, og allerede der kan man jo begynde at lægge to og to sammen. Det hele er lidt mindre solskoldet end de sange, man fandt på den dansk-japanske sangskrivers utroligt rare debutalbum ‘Better Days’ fra sidste år.

Pophåndværket kan man stadig ikke komme uden om, men der hersker altså en mere blå grundtone på denne nye single, som Soundvenue i dag har premiere på.

»Jeg skrev ’Rain’ på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke følte, jeg kunne gøre noget rigtigt eller godt nok. Jeg holdt mine tanker for mig selv – skjulte overfor andre, hvordan jeg havde det. ’Rain’ handler om at rykke sig mentalt, at turde udvikle sig og ændre dårlige vaner til det bedre«, fortæller Mina Okabe i en pressemeddelelse.

»Den er meget selvreflekterende og en af de mest personlige sange, jeg har skrevet«, lyder det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Rain’ ledsages af en følsom musikvideo, hvor Mina Okabe blandt andet går tur på stranden og hænger ud i et stort akvarium, og sangen kan opleves live, når Okabe i oktober og november tager på sin første danmarksturné i eget navn.

Samtidig arbejder den 22-årige artist også på at færdiggøre sit andet album, som forventes ude i starten af 2023.

‘Rain’ udkommer officielt 16. september.

Mina Okabe – turné:
26/10 – Musikkens Hus, Aalborg 
27/10 – Train, Aarhus 
28/10 – Harders, Svendborg 
02/11 – Store Vega, København 
04/11 – Posten, Odense 
05/11 – Tøjhuset, Fredericia 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af