Se Kendrick Lamar og Taylour Paige skændes for fulde gardiner i overlegen ‘We Cry Together’-kortfilm

Se Kendrick Lamar og Taylour Paige skændes for fulde gardiner i overlegen ‘We Cry Together’-kortfilm
Taylour Paige og Kendrick Lamar i 'We Cry Together'. (Foto: Screenshot)

Bølgerne går højt i Kendrick Lamars nye kortfilm ‘We Cry Together’, der er et visuelt akkompagnement til nummeret med samme titel fra ‘Mr. Morale & The Big Steppers’.

Den fem minutter lange film er optaget i én virtuos, kontinuerlig optagelse, hvor Lamar og skuespiller Taylour Paige skændes om parforhold, kønsroller og meget mere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen er allerede sat i spil til næste års Oscar-uddeling, hvor den kan være med i konkurrence om kortfilmprisen. Lamar har selv instrueret sammen med Jake Schreier og Dave Free.

Taylour Paige slog igennem i den slagkraftige Gen Z-film ‘Zola’ i 2020 og viser i løbet af videoen, at hun også er en gedigen rapper. Filmen blev optaget i 2020 med live vokal, hvilket kun gør parternes bedrift endnu mere imponerende.

Kendrick udgav ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ tidligere på året til stor anmelderros. I skrivende stund er pladen det eneste hiphop-album fra i år, der har rundet en milliard afspilninger på Spotify.

Kendrick Lamar lægger vejen forbi Danmark senere på efteråret, når han gæster Royal Arena 15. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af