Soundvenue Live: Himmelstormerne i Zar Paulo fejrer milepæl med q&a og live-session i Rundetaarn

Soundvenue Live: Himmelstormerne i Zar Paulo fejrer milepæl med q&a og live-session i Rundetaarn
Zar Paulo. (Foto: PR)

Vi har allerede kåret ‘Klap for fædrelandet’ som den bedste sang i 2022’s første seks måneder, så man kan vist godt konkludere, at vi har glædet os til mere musik fra Zar Paulo. Derfor er vi også glade for at kunne fortælle, at vi fejrer udgivelsen af den første halvdel af bandets debutalbum, ‘Elendig software del 1’, dagen før det frigives.

Det sker torsdag den 13. oktober, hvor de fem aarhusianere stiller op til q&a i Rundetaarns smukke Bibliotekssal, hvor de efterfølgende vil spille numrene fra udgivelsen live for det heldige publikum.

Billetterne koster 75 kr. og kan købes igennem Soundvenue på Billetto.

Aftenen præsenteres i samarbejde med PIFT og Jack Daniel’s, så der vil også være en gratis velkomstdrink til at starte aftenen ud på.

Zar Paulo havde allerede vist lovende takter, inden de ramte os med en lige højre i 2020: Singlen ‘Stop Believing’ løftede gruppens poprock til nye højder og osede af potentiale.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men så blev der stille. I to år faktisk. Indtil de overgik sig selv med den satiriske løssluppenhed på ‘Klap for fædrelandet’.

Fuldt fortjent har de efterfølgende haft en opvarmningstjans på The Minds of 99’s arenaturné, mens de i sidste uge optrådte og var nominerede til P3 Guld.

Nu kan du så komme endnu tættere på Zar Paulo, når de tager næste skridt i deres imponerende fremfærd.

Find billetter HER – og tilmeld dig Facebook-eventet HER.

Soundvenue LIVE: Release-fejring med Zar Paulo
Torsdag den 13. oktober, kl. 20
Rundetårn i København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af