Tidligere på måneden udgav hun et seksstjernet album – nu har hun tv-debuteret med en stærk optræden

Tidligere på måneden udgav hun et seksstjernet album – nu har hun tv-debuteret med en stærk optræden
Sudan Archives. (Foto: Burak Cingi/Redferns)

Den 9. september udgav Sudan Archives albummet ‘Natural Brown Prom Queen’, som vores anmelder gav seks stjerner og kaldte »et selvbiografisk mesterværk«.

På trods af udgivelsens åbenlyse kvalitet er den amerikanske musiker dog stadig lidt af et undergrundsnavn. Men noget tyder på, at den bredere offentlighed er ved at få øjnene op for stortalentet.

Sudan Archives har således netop haft sin debut på tv med en stærk optræden i Stephen Colberts ‘The Late Show’. Her spillede hun sangen ‘Selfish Soul’ fra det nye album.

Violinen er et af de mest markante elementer i Sudan Archives’ lyd, og hos Colbert brillerede hun da også som både vokalist og violinist.

Alt i alt en virkelig vellykket tv-debut for Sudan Archives, så lad os da bruge den som undskyldning til at gentage vores anbefaling af hendes stærke blanding af hiphop, artpop og r’n’b: Tjek ‘Natural Brown Prom Queen’ ud, hvis du ikke har fået hørt det endnu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af