Tobias Rahims nye musikvideo til ‘Flyvende Faduma’ er noget helt andet end hans forrige

Tobias Rahims nye musikvideo til ‘Flyvende Faduma’ er noget helt andet end hans forrige
Tobias Rahim. (Foto: PR)

Der sker tit lidt af hvert i Tobias Rahims musikvideoer.

I den tre år gamle ‘Verden vælter’ blev han gift med den dengang meget omtalte Gina Jaqueline fra DR3’s ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’, og på ‘Mucki Bar’ havde han makeup, der gjorde, at det lignede, hans øjne blødte.

Senest har Rahim været klædt ud som grædende soldat i videoen til ‘Når mænd græder’, mens ‘Bums for eliten’ var en punket øvelokalefest med Artigeardit.

I den kontekst er Tobias Rahims nye musikvideo til ‘Flyvende Faduma’ noget helt nyt. Den er nemlig ret ligetil og underspillet. Ikke så mange fagter og fancy dragter, bare en flot setting med et band foran et vandtårn tæt på en motorvej. Selve videoen er endda skudt lidt ude af fokus.

Det mest opsigtsvækkende er Tobias Rahims kattetrøje. Som der så til gengæld også zoomes ind på flere gange.

Men okay: Når en sang har så stor gennemslagskraft som ‘Flyvende Faduma’, er der måske heller ikke behov for så meget mere end selve musikken.

Sangen har i lang tid ligget nummer et på den danske Spotify-hitliste, men må i øjeblikket se sig slået af en uventet udfordrer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af