Gilli får besøg af en yderst uventet gæst på ny single – lyt til ‘Verden vågner’

Gilli får besøg af en yderst uventet gæst på ny single – lyt til ‘Verden vågner’
Gilli. (Foto: PR)

Gilli er tilbage!

Eller okay, han har faktisk ikke været væk i vildt lang tid, for tidligere i år udgav han jo det storhittende ‘Carnival’-album.

Men allerede senere denne måned kommer der en ny udgivelse, meddelte rapperen i går. Den 14. oktober lander der således et album ved navn ‘Suave World’.

Nu, dagen efter albumannonceringen, er den første single fra det kommende værk landet i form af ‘Verden vågner’ – ikke at forveksle med det tidligere Gilli-hit ‘Verden vender’.

Det nye nummer er lidt af en atypisk Gilli-sang. Der er et muntert gyngende klaverloop, politiske budskaber om at befri Palæstina – og en yderst uventet gæst i form af Saveus.

Det er noget nyt for rapperen, der ellers oftest samarbejder med en tæt cirkel af barndomsvenner bestående af folk som Benny Jamz eller Kesi. Hvis ikke bare han kører helt solo som på førnævnte ‘Carnival’.

Det kommende album ‘Suave World’ udkommer op til Gillis største solokoncert i karrieren. Den 29. oktober spiller han i Royal Arena.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af