Hvem er den danske rapper, der efter sigende har kopieret »hele pakken« fra Gilli? »Jeg ved udmærket, hvem du taler om«, siger Gilli

Hvem er den danske rapper, der efter sigende har kopieret »hele pakken« fra Gilli? »Jeg ved udmærket, hvem du taler om«, siger Gilli
Gilli. (Foto: PR)

Det er ikke hver dag, Gilli giver interviews. Faktisk kan der gå flere år mellem hans medieoptrædener. Soundvenue talte med ham tilbage i 2016, og sidste år bragte Politiken et interview med hele B.O.C-trekløveret, der ud over Gilli også består af Kesi og Benny Jamz.

Nu har Euroman bragt en stor forsidehistorie om den mediesky rapper, hvor de ud over hovedpersonen også har talt med Kesi, Benny Jamz, manageren Mass Ebdrup og produceren Nicki Pooyandeh.

I interviewet taler Gilli blandt andet om, hvordan han skaber musik, og han forklarer, hvorfor han værner så meget om sit privatliv. Men talen falder også på en bestemt rapper, der ifølge Mass Ebdrup efterligner stjernens stil.

»Uden at nævne navne er der en rapper derude lige nu, der én til én forsøger at lyde som Gilli, helt ned til hans navn. Han har kopieret Gillis lyd, frisure, tøjvalg, hele pakken«, lyder det fra manageren i Euroman-interviewet.

Hvad siger Gilli til denne unavngivne rapper?

Han tager det hele med ophøjet ro: »Jeg ved udmærket, hvem du taler om, men hvad skulle jeg få ud af at adressere det? Folk må gerne lade sig inspirere af mig, men det bliver nok svært for pladeselskaberne at lave en ny Gilli, så længe den originale stadig laver musik«, lyder det i interviewet.

Så er spørgsmålet selvfølgelig bare: Hvem er denne mystery man, de taler om? Det kan man jo selv gætte på.

Læs hele interviewet hos Euroman.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af