Premiere: Sex og fest er kuren mod alt på Debbie Sings’ nye hyperpop-banger ‘F My Tears Away’

Debbie Sings’ nye single føles som at få fyrværkeri kastet i ansigtet. Men på en god måde.
Premiere: Sex og fest er kuren mod alt på Debbie Sings’ nye hyperpop-banger ‘F My Tears Away’
Debbie Sings på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

ANBEFALING. »I’ve been so scared lately, fuck my tears away, baby / partying to get away«.

Sådan starter Debbie Sings’ nye single ‘F My Tears Away’, og så er stilen ligesom lagt. Det handler om at knalde sorgerne væk og forsvinde ind i festen.

Teksten har noget af den samme ucensurerede sexpositivitet som Debbie Sings’ gæstevers på Jada-sangen ‘S.e.x.y.o.m.g.’, mens leveringen er skiftevis næsten rap-agtig og heliumnuttet. Stedvis bliver hendes stemme hakket op, som var den et vokalsample.

Produktionen bruger mange af de virkemidler, man forbinder med hyperpop, men formår at skabe en unik kombination.

Vokalen bliver manipuleret, og beatet syder og bobler, mens det stiger til vejrs mod det uundgåelige drop. Det er halvt EDM, halvt trancet eurodance og 100 procent euforisk.

Der er gang i den, med andre ord: ‘F My Tears Away’ er en eksplosiv sang, der har samme farverige chokeffekt som fyrværkeri, der sprænger lige lovlig tæt på.

Debbie Sings har udgivet en kort minivideo til sangen, hvor hun vælter rundt, på hvad der ligner en californisk strand med et surfboard under armen, mens Disney-bogstaver bobler frem på skærmen. Det ligner noget fra en teenfilm fra 90’erne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘F My Tears Away’ er Debbie Sings’ tredje single i år og hendes blot fjerde sang i alt. Hun har før udgivet ‘Satanizer’, ‘Godspeed’ og ‘U’.

Hør hele den nye single her, inden den udkommer officielt på alle streamingtjenester fredag:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af