Stormzy storroser Adele-koncert: »Nok det bedste show, jeg nogensinde har set«

Stormzy storroser Adele-koncert: »Nok det bedste show, jeg nogensinde har set«
Stormzy. (Foto: PR)

Albumaktuelle Stormzy varmede op til sin egen udgivelse ved sidste weekend at lægge vejen forbi Adeles længeventede koncertrække ‘Weekends With Adele’ ved Caesar’s Palace i Las Vegas, og den britiske rapper var ovenud begejstret.

Faktisk går han så vidt, at han udråber det »spektakulære« show til »det bedste«, han nogensinde har set.

Til MusicNews.com udtaler Stormzy: »Det var fantastisk. For at være ærlig, er det nok den bedste koncert, jeg nogensinde har set. Og jeg har set en masse koncerter. Særligt i forhold til intimiteten. Det er et lille teater, men det er fucking Adele«.

»Koncerten har al den glitz og glamour, man ville forvente af et stort arenashow, men i et lille sted, hvilket var vidunderligt. Smukt og spektakulært og glamourøst«.

I et interview med The Jonathan Ross Show har Stormzy tidligere fortalt, at han er stor fan af Adele, og at han blev »ekstremt starstruck«, da hun kom for at se ham optræde.

Adeles koncertrække i Las Vegas har tidligere været ramt af udfordringer. Popstjernen var nødt til at aflyse koncerterne med få dages varsel i januar 2022, fordi produktionen ikke nåede at blive klar til tiden.

Siden har hun beskrevet øjeblikket »som det med afstand værste« i hendes karriere.

Men med Stormzys billigelse må man sige, at hun er kommet godt fra start, nu hvor showet endelig er lykkedes. Koncertrækken løber frem til marts.

Stormzy udgav i går sit tredje studiealbum ‘This Is What I Mean’, der lyder helt anderledes, end de fleste nok havde regnet med.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af