Adele fortæller om »det med afstand værste øjeblik i min karriere«

Adele fortæller om »det med afstand værste øjeblik i min karriere«
Adele. (Foto: PR)

Tilbage i januar udskød Adele en stort anlagt og tre måneder lang koncertrække på Caesar’s Palace i Las Vegas dagen inden det første show. Det skete via en tårevædet video, hvor hun blandt andet udtalte:

»Jeg er så ked af det, men mit show er ikke klar. Vi er blevet fuldkommen ødelagt af leveringsforsinkelser og covid. (…) Jeg kan ikke give jer, hvad jeg har lige nu. Jeg er knust«.

Nu, hvor de nye koncertdatoer nærmer sig, har Adele givet et interview hos Elle, hvor hun fortæller mere om omstændighederne bag udskydelsen, som hun kalder »det med afstand værste øjeblik i min karriere«.

Ifølge popstjernen føltes sceneopsætningen i Las Vegas helt enkelt ikke rigtig. »Der var bare ingen sjæl i det. Scenesetuppet var ikke rigtigt. Det var meget frakoblet fra mig og mit band, og det manglede intimitet«, lyder det i interviewet.

Adele fortæller også, at den nye version af hendes Las Vegas-koncertrække bliver helt anderledes: »Det kommer til at handle om musikken«, siger hun blandt andet. Så der er, forhåbentlig, ikke nogen grund til at aflyse koncerterne endnu en gang.

Den nye koncertrække begynder i november og slutter i marts. Adeles seneste album ’30’ udkom i efteråret 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af