To rockstjerner er i åben krig med Elon Musk lige nu

To rockstjerner er i åben krig med Elon Musk lige nu
Jack White. (Foto: Rich Fury/Getty Images for iHeartMedia)

Tingene er ikke gået som smurt, siden Elon Musk overtog Twitter.

Det har faktisk været lidt af et kaos siden den kontroversielle milliardær købte det sociale medie. Der har været både massefyringer og masser af offentlig modvind. Visse stemmer har endda talt om Twitters undergang.

To af dem, der nok gerne så Twitter synke ned i grus, er Jack White og Trent Reznor. De to rockstjerner har mere eller mindre erklæret Elon Musk krig på det seneste, og er begge udvandret fra platformen.

Jack White forlod det sociale medie og smækkede med døren, da Donald Trump igen fik adgang til sin Twitter.

»Så du har givet Trump sin Twitter-platform tilbage. Fuldstændig modbydeligt, Elon. Det er officielt et asshole move«, lød det blandt andet fra White i et længere opslag på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trent Reznor fra Nine Inch Nails er også godt træt af Twitter.

Han har kaldt Musks magtovertagelse »pinlig« hos The Hollywood Reporter, og udtalt at det sociale medie er et »giftigt miljø«.

Rockkoryfæerne udvandrer fra Twitter – hvad siger Musk til det?

Den uforudsigelige milliardær har i nærmest Trump-agtig mobbe-stil bare kaldt Trent Reznor et »tudefjæs« i et nyligt tweet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af