Tobias Rahim debuterer som digter – udgiver »en STOR bog« allerede denne uge

Tobias Rahim debuterer som digter – udgiver »en STOR bog« allerede denne uge
Tobias Rahim. (Foto: Noemi Kapusy/PR)

Tobias Rahim har haft rimelig travlt den seneste tid.

Han er blevet Danmarks nok største popstjerne, har spillet på tværs af landet og udgivet albummet ‘Når sjælen kaster op’.

Rahim har desuden senest meldt ud, at han kæmper med angst – hvorfor han blandt andet aflyste en optræden til P3 Guld, hvor han vandt hovedprisen.

På trods af, at det altså har været et turbulent år, har der alligevel været tid til at skrive en digtsamling. Den hedder ‘Drømmene maler virkeligheden’ og udkommer på torsdag. Det har Tobias Rahim annonceret via Instagram.

»Som nogle måske ved, har jeg altid gerne villet lave en ægte digtsamling… med en masse random tanker, der ikke lige passede ind i en sang eller samtale. Men som helt klart har deres berettigelse i verden«, skriver Tobias Rahim i sin Instagram Story.

»Jeg har postet noter her løbende på små sedler i noget tid. Og endelig har jeg samlet et fucking lille værk. En STOR bog«.

I sin Instagram Story fortæller musikeren – og digteren! – også, hvordan bogen er blevet til, og hvordan han har det med udgivelsen:

»Jeg lavede den i en periode, hvor jeg havde det specielt«, lyder det. »Og jeg har ikke selv læst den igennem, efter at den kom fra tryk (…) Kan ikke overskue, hvis der står nogle ting, jeg lykkeligt har glemt. Men hey. Da jeg skrev de her digte. Mente jeg det. Og der turde jeg sige det hele højt. At jeg er blevet bange siden er mit eget problem. Ikke bogens. Bogen er modig«.

Tobias Rahims debut som digter hedder altså ‘Drømmene maler virkeligheden’ og udkommer på Politikens Forlag torsdag den 17. november.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af