Courtney Love sammenligner Lana Del Rey med Kurt Cobain: »Hun har den samme integritet«

Courtney Love sammenligner Lana Del Rey med Kurt Cobain: »Hun har den samme integritet«
Lana Del Rey. (Foto: Erik Voake/Getty Images for Roc Nation)

Courtney Love har kun kendt to musikalske genier i sit liv, og et af dem er Lana Del Rey.

Sådan lyder det fra Hole-forsangeren i en ny episode af Marc Marons podcast ‘WTF’, som hun for nyligt besøgte for at promovere et kommende album.

Det andet geni, Love taler om, er hendes tidligere ægtefælle Kurt Cobain. Og spørger du hans enke, har Nirvana-frontmanden faktisk en hel del til fælles med Lana Del Rey.

»Lana og Kurt er de eneste to sande musikalske genier, jeg nogensinde har kendt. Og med det mener jeg, at de kan ‘Spielberge’ hvad som helst. Hun har den samme integritet, som Kurt havde. Det er de eneste to mennesker, som jeg ved, at jeg kan sige det om«.

I podcasten giver Love også et par eksempler på andre dygtige musikere, der muligvis kan klassificeres som musikalske genier, men som i hendes optik alligevel ikke helt kan måle sig med Kurt Cobain og Lana Del Rey.

»Stipe? Bono? Ja, det er mennesker, som jeg kender og elsker. Billie Joe, klart. Men Lana? Hun har noget magisk. Og hun er ikke engang fucked op!«.

Lana Del Rey annoncerede for nyligt, at hendes niende studiealbum, ‘Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd.’, udkommer 10. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af