50 Cent arbejder på ‘8 Mile’-serie med Eminem

50 Cent arbejder på ‘8 Mile’-serie med Eminem
Eminem i '8 Mile'. (Foto: PR)

Eminem vandt en Oscar i 2003 for bedste sang, ‘Lose Yourself’, til den semiselvbiografiske spillefilm ‘8 Mile’ om rapperens vej til succes i Detroits hiphopundergrund.

‘8 Mile’ blev en stor succes ved billetlugerne, hvor den omsatte for over 250 millioner dollar, og blev en af hjørnestenene i Eminems videre vej mod global stjernestatus.

Nu tyder det på, at serien har kurs mod tv-skærmen. I et interview med radioværten Big Boi fortæller 50 cent, der over de seneste år har bijobbet som tv-producer på serier som ‘Power’ og ‘BMF’, at han arbejder på en serieversion af filmen sammen med Eminem.

»Jeg kommer til at bringe ‘8 Mile’ til tv-skærmen. Det kommer til at blive stort. Jeg arbejder på det. Jeg har ingen fusere. Jeg rammer 100 procent. Jeg synes, at serien skal være der som del af hans arv. Det er vigtigt for mig, at de (unge, red.) forstår det«, siger 50 Cent i interviewet.

50 Cent og Eminem er venner i privaten og har gennem tiden samarbejdet på utallige sange. 50 Cent var også en del af det oprindelige soundtrack til ‘8 Mile’, hvor han medvirkede på tre sange.

I 2002-filmudgaven spillede Eminem en fiktionaliseret udgave af sig selv. Hvis serien fortsætter med samme oprindelseshistorie, må det helt store spørgsmål være, hvem der skal spille Eminem.

En anden mulighed er selvfølgelig at lave en form for sequel om karakteren Jimmy Smith Jr.s videre rejse efter handlingen i ‘8 Mile’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af