Depeche Mode-frontmand deler cover af The Raveonettes

Depeche Mode-frontmand deler cover af The Raveonettes
Dave Gahan, 2015. (Foto: Andrew Benge/WireImage)

Hvordan fejrer man bedst 20-årsjubilæet for sit debutalbum?

Den danske rockduo The Raveonettes har valgt en lidt alternativ tilgang. De har bedt en række internationale stjerner om at fortolke sange fra debutpladen ‘Whip It On’, der udgives på coverudgivelsen ‘Rip It Off’.

Blandt de internationale cover-artister er Dave Gahan fra Depeche Mode. Han har netop delt et cover af The Raveonettes-sangen ‘Chains’, som han har lavet med sin Depeche Mode-samarbejdspartner Kurt Uenala.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og Sune Rose Wagner fra The Raveonettes er stærkt begejstret for den nye version af sangen, skriver han på Facebook:

»Folk måler altid succes i forhold til albumsalg, hitlisteposition og så videre, men for mig handler succes om at drømme stort og tro på sig selv, ens evner og det, man står for. Og stå på mål for det«, skriver han og fortsætter:

»For mig er det en stor succes at få David til at fortolke en af vores sange. Det er en ære, og det viser, at det er en god og kreativ ting at dagdrømme som barn. Også selvom folk kan finde på at kalde én introvert eller diagnosticere én med ADHD. Fuck det! DRØM STORT!«.

Cover-sangene fra ‘Rip It Off’ bliver udgivet løbende som singler. Indtil videre har Trentemøller udgivet deres version af ‘Cops On Our Tail’ (hør coveret nederst).

Kunstnere som Mø, Brimheim, Prisma, Eagles of Death Metal, Black Angels og The Brian Jonestown Massacre vil i den nærmeste tid dele deres The Raveonettes-covers.

Depeche Mode har i øjeblikket fået en revival, efter at deres musik blev brugt i den populære serie ‘The Last of Us’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af