Iggy Azalea lancerer OnlyFans-profil med multimedieprojektet ‘Hotter Than Hell’ – se teaseren

Iggy Azalea lancerer OnlyFans-profil med multimedieprojektet ‘Hotter Than Hell’ – se teaseren
Screenshot fra Iggy Azaleas OnlyFans-trailer.

Sidste år meddelte Iggy Azalea, at hun ville vende tilbage til musikken efter halvandet års pause. Og første skridt på rejsen er tilsyneladende en OnlyFans-konto.

Azalea annoncerede sin debut på platformen over weekenden, hvor hun delte en teaser for sit multimedieprojekt ‘Hotter Than Hell’, der kommer til at bestå af billeder, videoer, merch og ny musik, herunder hendes ventede fjerde studiealbum, der ifølge mediet People også bærer titlen ‘Hotter Than Hell’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en pressemeddelelse udtaler Azalea: »Jeg må indrømme, at jeg aldrig vidste, at OnlyFans var et sted, hvor jeg kunne være kreativ. Så jeg havde aldrig troet, at jeg skulle samarbejde med dem omkring mit største projekt til dato! Da først jeg så ud over overfladestøjen omkring, hvad det vil sige at have en OnlyFans, indså jeg, at det var den perfekte platform at lancere et multimedieprojekt på«.

Hun fortæller videre (via People): »Jeg er begejstret over ikke at skulle bekymre mig om den overvældende og kreativitetsforhindrende censur, artister skal navigere i, når de deler deres arbejde på andre digitale platforme. Projektet er vovet og sjovt, og jeg tror, det kommer til at overraske mange mennesker«.

Det koster 25 dollars om måneden at abonnere på Azaleas profil, men så får man altså også adgang til en masse forskelligartet indhold, inklusive det nye studiealbum.

Azalea har annonceret, at projektet løber frem til december, hvor det kulminerer med udgivelsen af en coffee-table-bog inspireret af Madonnas ‘Sex’-bog fra 1992.

Azalea er langt fra den første musiker, der gør indtog på OnlyFans, som oprindeligt var et sted for sexarbejdere, men siden har været igennem en større udvikling.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af