Marilyn Manson anklaget for seksuelt overgreb mod mindreårig

Marilyn Manson anklaget for seksuelt overgreb mod mindreårig
Marilyn Manson. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Marilyn Manson er endnu en gang blevet sagsøgt for seksuelt misbrug – denne gang af en mindreårig i en sag, der går helt tilbage til 1990’erne.

Den forurettede har sagsøgt Manson under anonymitet (Jane Doe) samt Mansons pladeselskaber Interscope og Nothing, som ifølge sagsanlægget har muliggjort hans misbrug. Det skriver magasinet Rolling Stone.

Ifølge sagsanlægget mødte Doe første gang Manson til en af hans koncerter i Dallas i 1995, da hun var 16 (den seksuelle lavalder er 17 i Texas). Hun ventede på at møde Manson sammen med en gruppe fans ude foran hans tourbus.

Her skulle Manson angiveligt have inviteret Jane Doe og en anden mindreårig pige med på bussen. Han skrev efter sigende deres alder ned og fik deres telefonnumre og begik derefter seksuelle overgreb på Jane Doe, mens et af hans bandmedlemmer så på.

»Forurettede var i smerte, bange, ked af det, ydmyget og forvirret. Da han var færdig, grinede Warner (Mansons rigtige navn, red.) ad den forurettede. Så befalede Warner, at forurettede skulle ‘fucke ud af hans bus’, og truede forurettede med, at hvis hun fortalte nogen, hvad der var sket, ville han slå hende og hendes familie ihjel«, lyder det i anklageskriftet.

Efterfølgende begyndte den forurettede at misbruge alkohol og stoffer. Hun mødtes flere gange efterfølgende med Manson, når han tog kontakt til hende. Overgrebene fortsatte angiveligt helt frem til 1999, hvor hun tog på turné med Manson i fire uger. Her begik Manson angiveligt begik seksuelle overgreb på hende og chikanerede hende.

Manson er tiltalt i stribevis af sagsanlæg om seksuelle overgreb mod kvinder, men dette er det første, der går tilbage til 90’erne. Resten er centreret omkring 2010.

Skuespiller Evan Rachel Wood har blandt andre anklaget Manson for voldtægt, mens ‘Game of Thrones’-skuespilleren Esmé Bianco for nyligt indgik forlig med Manson.

Manson har vedholdende benægtet anklagerne. Han har endnu ikke kommenteret det nye sagsanlæg.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af