Young Thugs raptekster bliver brugt mod ham i retten – se video

Young Thugs raptekster bliver brugt mod ham i retten – se video
Young Thug. (Foto: Joseph Okpako/WireImage/Getty Images)

Young Thug og store dele af hans YSL-crew blev sidste år anholdt, og anklaget for en lang række forbrydelser. Jeffery Williams, som Thug hedder, er selv blandt andet anklaget for at have været lederen af en bande og for at have orkestreret et mord.

Retssagen mod rapstjernen er gået i gang denne uge, og en af de mest opsigtsvækkende scener fra retten indtil videre har været, da dommeren læste teksten fra Young Thugs sang ‘Slime Shit’ op i retten.

På nummeret rapper Young Thug blandt andet om at skyde politi og om at sælge stoffer.

Anklagemyndigheden mener tydeligvis, at musiktekster er relevante i retssagen, men brugen af sangtekster som bevismateriale har mødt stor kritik andre steder.

Det er en praksis, som blandt andre Jay-Z og Meek Mill har kritiseret, og som de har prøvet at få sat en stopper for gennem aktivisme og lobbyarbejde.

Young Thug har, via sin advokat, erklæret sig uskyldig i anklagerne mod ham. Hans protege, Gunna, der også var anholdt, er nyligt blevet løsladt efter have erklæret sig skyldig i nogle mindre alvorlige anklagepunkter.

I videoen forneden kan du se dommeren læse ‘Slime Shit’ højt cirka en time og fire minutter inde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af