Cardi B og Offset har fået deres egen McDonald’s-menu

Cardi B og Offset har fået deres egen McDonald’s-menu
Cardi B og Offset. (Foto: PR)

McDonald’s er måske ikke den mest romantiske valentinsdag-plan, men når menuen er sammensat af Cardi B og Offset, kan det måske alligevel et eller andet.

Det amerikanske powercouple har nemlig lanceret deres egen McDonald’s-menu i en reklame, som blev vist under nattens Super Bowl.

Cardi B og Offsets menu er skabt i forbindelse med valentinsdag. Det understreges i reklamen, hvor de to rappere gætter hinandens McDonald’s-bestillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere har andre stjerner som Travis Scott, Saweetie, J Calvin og BTS designet deres egen menu. Især var der meget opmærksomhed omkring Travis Scotts menu, som både blev frarådet af NLE Choppa og fik McDonald’s til at løbe tør for ingredienser.

Cardi B og Offsets menu indeholder en cheeseburger, en Quarter Pounder med ost, appelsinjuice, barbecuesovs, pomfritter, æbletærte og en stor Cola. Den er desværre kun tilgængelig i USA.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af