Chris Brown raser over stadig at blive lagt for had for vold mod Rihanna

Chris Brown raser over stadig at blive lagt for had for vold mod Rihanna
Chris Brown. (Foto: Ser Baffo/Getty Images)

Chris Brown er træt af at blive associereret med at have begået vold mod Rihanna i 2009, da han var 19 år gammel.

I en Instagram Story skriver Chris Brown: »Hvis I stadig hader mig for en fejl, jeg lavede som 19-årig, så kys venligst min røv. Jeg er fucking 33! Jeg er så træt af, at I løber med på det narrativ«.

Beskeden kommer efter, at Chloë Bailey har annonceret, at hun udgiver en single med Chris Brown, hvilket har fået flere fans på sociale medier til at kritisere hende for at samarbejde med en dømt voldsmand.

I en ny Instagram Story langer Brown også ud efter »cancel culture«, idet han mener, at hvide artister uden problemer kan opnå tilgivelse for voldshandlinger:

»Hvor er cancelkulturen, når hvide artister dater yngre kvinder eller tæver deres koner sønder og sammen? Åh. Det er rigtigt. de er jeres venner«, skriver Brown.

Han har efterfølgende delt billeder af folk som Ozzy Osbourne, Charlie Sheen, Mel Gibson, Sean Penn og Nicolas Cage, der alle er blevet anklaget for partnervold.

Chris Brown erkendte sig i 2009 skyldig i at have begået overfald på Rihanna før Grammy-uddelingen samme år. Hans ekskæreste Karrueche Tran fik i 2017 et tilhold mod ham på grund af angiveligt aggressiv adfærd.

I 2012 fortalte Rihanna i et interview med Oprah Winfrey, at hun har tilgivet Chris Brown, og at de efterfølgende har arbejdet på deres venskab.

Brown heppede også med på Instagram, da Rihanna spillede til Super Bowl sidste uge. Han delte et billede med teksten: »Go girl!«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af