FC Barcelona skal spille med Rosalía-fodboldtrøjer ved El Clásico

FC Barcelona skal spille med Rosalía-fodboldtrøjer ved El Clásico
Rosalía. (Foto: PR)

Fc Barcelona kommer til at hylde Spaniens største nye popstjerne Rosalía, når de spiller mod Real Madrid til El Clásico.

For at markere etårsjubilæet for albummet ‘Motomami’, som vi kårede til sidste års bedste her på siden, vil både mændene og kvinder hos FC Barcelona spille i en særlig jersey med ‘Motomami’-logoet. Det sker som en del af holdets samarbejde med Spotify.

Rosalía bliver dermed den første artist til at blive promoveret hos både mande- og kvindefodboldholdene i FC Barcelona. Mændenes El Clásico løber af stablen 19. marts, men kvindernes El Clásico spilles 25. marts og altså begge steder iført Rosalía-trøjer.

Sidste år var det Drake, der fik en prominent plads på FC Barcelonas-fodboldtrøjer, i anledning af at han havde rundet mere end 50 milliarder afspilninger på Spotify.

I foråret sidste år landede FC Barcelona en særdeles lukrativ sponsoraftale i milliardklassen med Spotify, der skulle hjælpe klubben med at betale deres massive gæld.

Den fireårige sponsorkontrakt har også medført, at hjemmebanen nu hedder Spotify Camp Nou.

I 2022 blev Rosalía den mest afspillede spanske artist i verden på Spotify. Hun vandt desuden en Grammy for ‘Motomami’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af